Aanpak en testen

Aanpak

  • Disharmonische frequenties vanuit ieder verstoord lichaamsonderdeel worden naar de Bicom geleid en worden verwerkt tot therapiesignaal
  • De harmonische (gezonde) trillingen worden aan het lichaam teruggegeven; de foutieve (ongezonde) trillingen worden in spiegelbeeld teruggegeven en zij verzwakken de foutieve trilling of heffen deze zelfs helemaal op
  • Daardoor verdwijnt de foutieve besturing van de chemische processen in het lichaam.

Testen

De behandeling
Tijdens de behandeling zit je op een stoel of lig je op een behandeltafel. Je wordt verbonden met het bioresonantie apparaat. Met behulp van kinesiologie en testbuisjes bepalen we om welke stoffen het gaat en hoe lang we je voor deze stoffen gaan behandelen. De stoffen worden na de behandeling opnieuw getest.

Dit kan een bacteriële, schimmel, virus, parasiet belasting zijn of misschien door metaal, Electro smok, intolerantie voor voedingsmiddelen E-stoffen, pollen, enz.

De therapie wordt via een magnetische-rugplaat elektrode en/of koperen kogelelektroden doorgegeven en is pijnloos en ontspannend. Verder worden voedingsadviezen en/of ander natuurgeneeskundige adviesen gegeven.

Indien noodzakelijk worden energetische druppels, oliën, homeopatische korrels of een elektromagnetische chip mee gegeven.

Het gebruik van alcohol, koffie en thee wordt minimaal zes uur na behandeling afgeraden van wege de ontslakking van schadelijke stoffen uit het lichaam.
Het is wel zeer belangrijk om zeker binnen 24 uur na de behandeling 2 liter mineraalarm water te drinken om de afvalstoffen af te voeren uit ons lichaam.

Samengevat
Bicom Bioresonantietherapie is een universeel inzetbare, pijnloze en effectieve behandelingsmethode om schadelijke of ziekmakende informatie in het lichaam te herstellen, belastingen op te heffen.