3Care concept

Het 3Care concept voor voeding en leefstijl

Veel mensen hebben last van gezondheidsklacht (en) zoals onder- of overgewicht, hoge bloeddruk, diabetes, darmproblemen, te hoog cholesterol, vermoeidheid en weinig energie etc. Daar is iets aan te doen!

De meeste ziekten ontstaan in de darmen. Het reinigen van de darmen is daarom van essentieel belang om een gezond lichaam en gezonde geest te kunnen waarborgen.

Lichaam en geest zijn een!

Het maakt niet uit of men klacht(en) en/of ziekt(en) heeft, of je denkt dat je geen klacht(en) hebt. Toch zijn uw darmen vervuild. Door psychische klachten,  b.v. stress, angst, eetstoornis, depressie etc. Ook door milieuvervuiling, elektro smog, schimmels, parasieten, etc.

Het 3Care programma biedt u de mogelijkheid om uw lichaam te reinigen en u te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Het programma is een 2 fasen-planFase 1 is de vetverbrandingsfase en fase 2 gaat over een stabiele en vitale leefstijl.

Op welke manier gaat u te werk?

In fase 1, de vetverbrandingsfase wordt het lichaam gereinigd en worden afvalstoffen, vetreserves en andere overtollige ballast zonder dat er spierweefsel verloren gaat verwijderd. Ook wordt er gewerkt aan herstel van een goede vocht- en zuurstofbalans op celniveau. De bloedsuikerspiegel komt tot rust en de stofwisseling kan zich herstellen. Een schoon lichaam kan voedingsstoffen optimaal opnemen en zorgt voor een sterk fundament.

In Fase 2, als uw lichaam schoon is dan kunt u gaan werken aan uw stabiele en vitale leefstijl. U gaat uw voedingspatroon geleidelijk uitbreiden en leert u zelf bij te sturen om terugval te voorkomen.

Om er zeker van te zijn dat het lichaam in balans blijft tijdens dit proces, ondersteunen we het lichaam met extra essentiële voedingstoffen. 3Care heeft een uniek supplement ontwikkeld dat essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren bevat.

Graag begeleid ik u om dit stap voor stap en na onderling overleg en  gefundeerd aan te pakken, medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd. Natuurlijk complementair (aanvullend naast de reguliere gezondheidszorg).

Voor meer info www.3Care.eu.