top of page

Heeft u een klacht?

Alle teksten op deze website zijn zorgvuldig samengesteld en alleen informatief bedoeld.

Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolkomenheden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Door het maken van een afspraak en het ondergaan van een behandeling, verklaart de klant uit eigen vrije wil te komen en behandelt te worden. De behandelingen kunnen een ondersteuning zijn bij reguliere behandelwijzen en zijn hiervan zeker geen vervanging.

Deze website is gemaakt om meer bekendheid te geven aan een aantal natuurlijke geneeswijzen en hun mogelijkheden.

De informatie op deze website is dus GEEN persoonlijk therapeutisch advies. Er kunnen contra-indicaties zijn voor bepaalde middelen of therapieën.

De informatie op deze website kan het advies van een gekwalificeerde arts of therapeut niet vervangen. De arts of therapeut beoordeelt uw totale individuele situatie.

Ik aanvaard  geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolkomenheden in teksten van deze website, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van deze teksten door derden.

Verwijzingen of links naar andere websites zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoekers van deze website.

Ik kan niet garanderen dat de inhoud van gelinkte sites correct is. Ik draag dus geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt of waarnaar een link is geplaatst.

Laat uw contactgegevens en uw vraag of opmerking achter en ik zal z.s.m. contact met u opnemen. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met uw gegevens en verstrek deze niet aan derden.

bottom of page