top of page

Bioresonantie

Tegenwoordig worden wij steeds meer blootgesteld aan belastende invloeden. Zo zijn er chemische toevoegingen aan onze levensmiddelen en frisdranken. Denk ook aan mobiele telefoons, zendmasten en computers met draadloze netwerken. Ook komen ontelbare chemische substanties terecht in het milieu via bouwmaterialen en de land- en tuinbouw. En dan hebben we het nog niet eens over de chemische ingrediënten van medicijnen uit de mens- en diergeneeskunde. Sommige substanties bereiken inmiddels het grond- en drinkwater. Vroeg of laat is er de druppel die de emmer doet overlopen.

IMG_2699.jpg

Dit tekent zich af in de vorm van aandoeningen variërend van vage klachten of depressiviteit tot chronische vermoeidheid en ernstige lichamelijke problemen. Interessant is, dat bij patiënten met hetzelfde ziektebeeld, bijvoorbeeld migraine, meestal volkomen verschillende oorzaken vastgesteld worden. Helaas is het met de gebruikelijke reguliere methoden vaak niet mogelijk achter deze verschillende en individuele oorzaken te komen.

Bioresonantie wordt niet vergoed door het ziekenfonds.

Lees in deze folder meer over bioresonantie.

Het verloop van de therapie: de testprocedure

Met een specifieke, pijnloze test kan de therapeut uitzoeken of er een allergie of intolerantie bestaat voor specifieke voedingsstoffen of dat bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte worden opgespoord.

Het verloop van de therapie: de behandeling

Na het onderzoek kan de therapeut een individueel behandelplan opstellen en wordt er met de patiënt overlegd welke
ondersteunende maatregelen genomen kunnen worden om de genezing te bespoedigen. Tijdens de behandeling met het BICOM-apparaat worden er elektroden op het lichaam geplaatst en kan de patiënt in een rustige, ontspannen houding zitten of liggen. Een behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten. Het eerste consult duurt wat langer. De therapie wordt meestal als aangenaam ervaren. Het doel van de therapie is derhalve de ziekmakende invloeden en oorzaken te remmen en de zelfgenezende kracht van het lichaam de kans te geven op herstel.

bottom of page